Συντομη Πλοήγηση

Mε αεροπλάνο

Mε αεροπλάνο

  • ΒΟΛΟΣ,ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΠΗΛΙΟ, ΑΥΣΤΡΙΑ ( ΒΙΕΝΝΗ ), ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ( ΛΟΝΔΙΝΟ ), ΓΑΛΛΙΑ ( ΠΑΡΙΣΙ ) , ΙΤΑΛΙΑ ( ΜΙΛΑΝΟ), ΟΛΛΑΝΔΙΑ ( ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ),ΒΕΛΓΙΟ
  • Volos airport VOL Αεροδρόμιο Βόλου ( Νέας Αγχιάλου ) Air Berlin, Ryanair, Austrian, Transavia, Monarh, Transacia France, Niki, Small Planet

Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Αλλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα κοντινά αεροδρόμια όταν βέβαια υπάρχει ανταπόκριση με κάποιο πλοίο από προς Σκόπελο . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ με τα πλοία και αν είναι βραδινή άφιξη στη Σκιάθο ή Βόλο είναι ακόμη και αδύνατη η μετάβαση την ίδια ημέρα (πρέπει να μεσολαβήσει διανυκτέρευση με την ανάλογη ταλαιπωρία) Αλλα σίγουρα θα εξυπηρετήσει πιθανή μετάβαση σας στο νησί τουλάχιστον για τις επιστροφές προς Αθήνα. Καλό είναι να ελέγξετε μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ακτοπλοϊκά.

Το γειτονικό νησί η Σκιάθος συνδέεται μέσω του Αεροδρομίου της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ JSI με απευθείας πτήσεις με Αθήνα ( ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ ) . Οι πτήσεις από Αθήνα είναι καθημερινές ( 1-2 πτήσεις ) από το Πάσχα ως το Φθινόπωρο και με συχνότητα 2 με 3 φορές την εβδομάδα τον χειμώνα.

Το καλοκαίρι υπάρχουν απευθείας πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο και απο Θεσσαλονίκη ( απο 22 Ιουν - 07 Σεπ ).

Επίσης στη Σκιάθο έρχονται απευθείας (ή με ενδιάμεσες στάσεις) δεκάδες πτήσεις CHARTER ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Το αεροδρόμιο είναι πολύ κοντά στη χώρα και το λιμάνι της Σκιάθου, απέχει μόλις 5 λεπτά με ταξί και εκτός της Σκιάθου εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα νησιά των βορείων Σποράδων τη Σκόπελο και την Αλόννησο τα οποία δεν διαθέτουν αεροδρόμιο.

Στο σημείο αυτό θα σας παρουσιάσουμε χρήσιμες πληροφορίες όχι μόνο για το Αεροδρόμιο της Σκιάθου αλλά και για άλλα κεντρικά Αεροδρόμια που είναι προσβάσιμα από το νησί μέσω συγκοινωνιών και που αρκετοί επισκέπτες των νησιών επιλέγουν για το ταξίδι τους .

travel to Skopelos

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε:

Πως θα φτάσετε στη Σκιάθο με αεροπλάνο

Πτήσεις Απο Αθήνα  για Σκιάθο ATH - JSI και Πτήσεις απο Θεσσαλονίκη για Σκιάθο SKG - JSI

Πτήσεις απο Σκιάθο για Εξωτερικό

Κοντινά Εναλλακτικά Αεροδρόμια

Ολες οι Αεροπορικές εταιρείες που πετούν στην Αθήνα ATH

Σύνδεσμοι για πτήσεις Charter

Πτήσεις απο / προς Αεροδρόμιο Βόλου VOL

Πτήσεις απο / προς Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης SKG

Στο μενού αριστερά στο Πληροφορίες θα βρείτε και πληροφορίες για τα Αεροδρόμια

travel to Skopelos


Advertisement

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Η Σκιάθος διαθέτει Διεθνές Αεροδρόμιο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ JSI, εκτελούνται πτήσεις από προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη . Επίσης στη Σκιάθο έρχονται απευθείας (ή με ενδιάμεσες στάσεις συνήθως μέσω Βόλου Αγχίαλος) δεκάδες πτήσεις CHARTER ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Το αεροδρόμιο είναι πολύ κοντά στη χώρα και το λιμάνι της Σκιάθου, απέχει μόλις 5 λεπτά με ταξί και εκτός της Σκιάθου εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα νησιά των βορείων Σποράδων τη Σκόπελο και την Αλόννησο τα οποία δεν διαθέτουν αεροδρόμιο.

Στο σημείο αυτό θα σας παρουσιάσουμε χρήσιμες πληροφορίες όχι μόνο για το Αεροδρόμιο της Σκιάθου αλλά και για άλλα κεντρικά Αεροδρόμια που είναι προσβάσιμα από το νησί μέσω συγκοινωνιών και που αρκετοί επισκέπτες των νησιών επιλέγουν για το ταξίδι τους .

Μπορείτε να δείτε όλες τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν απο προς Σκιάθο και αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου Σκιάθου

travel to Skopelos

ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ JSI

Απο Αθήνα Καθημερινά ( 1 και 2 πτήσεις ) απο Μάρτιο ως Οκτώβριο και τον χειμώνα 2 με 3 φορές την εβδομάδα ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ A37080 και ΠΤΗΣΗ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ A37081 Επίσης πτήσεις απο προς Αθήνα εκτελεί και η Sky Express.

Νέο δρομολόγιο της Olympic Air ( Aegean Airlines ) Απο Θεσσαλονίκη προς Σκιάθο και Σκιάθο - Θεσσαλονίκη, δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο απο 22 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου 2019. Απο Θεσσαλονίκη στις 12:50 άφιξη Σκιάθο στις 13.35 OA598 . Απο Σκιάθο προς Θεσσαλονίκη στις 14:00 με αφιξη Θεσσαλονίκη στις 14:45 OA599.

Olympic Air ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ ( Θυγατρική της Aegean Airlines )https://www.olympicair.com ή στην Aegean Airlines https://www.aegeanair.com

Sky Express ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ) https://www.skyexpress.gr

Για ταξιδιώτες που επιθυμούν να φτάσουν μέσω Σκιάθου στα νησιά Σκόπελο και Αλόννησο (τα οποία δεν έχουν αεροδρόμιο), να γνωρίζουν ότι ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Σκιάθο για Σκόπελο και Αλόννησο είναι πάντα διαθέσιμα οπότε μην σας απασχολεί αν θα υπάρχει διαθεσιμότητα ή όχι, (την μοναδική ημέρα που θέλει προσοχή και καλό θα ήταν να έχετε κλείσει εγκαίρως τα εισιτήρια σας είναι οι επιστροφές με το πρωινό δρομολόγιο με το καταμαράν από Σκόπελο και Αλόννησο για Σκιάθο τις Παρασκευές την υψηλή περίοδο καθώς έχει παρατηρηθεί πολλές φορές πληρότητα 100%).

Δυστυχώς όμως αρκετές φορές τα δρομολόγια πλοίων προς τα υπόλοιπα νησιά των Σποράδων είναι πιθανό να μην είναι συγχρονισμένα με τις πτήσεις από Σκιάθο οπότε θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τα δρομολόγια ανά ημέρα.

travel to Skopelos

ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΣΚΙΑΘΟ , ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

BRITISH AIRWAYS www.britishairways.com ΛΟΝΔΙΝΟ ( LONDON CITY ) ΠΡΟΣ ΣΚΙΑΘΟ τρείς φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Τρίτη και Τετάρτη απο 26 Ιουνίου μέχρι και Σεπτέμβρη 2019.

LAUDA AIR www.laudaair.com LAUDA ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΒΙΕΝΗ

AUSTRIAN AIRLINES FLIGHTS FROM VIENNA - SKIATHOS - VIENNA www.austrian.com FLIGHT (SA, SU JUNE 01 - SEP 28 )

BLUE PANORAMA FLIGHTS FROM ITALY ROME - SKIATHOS - ROME www.blue-panorama.com/main FLIGHT BV2424, FLIGHT BV2425

FINAIR FLIGHTS FROM FINLAND HELSINKI - SKIATHOS - HELSINKI www.finnair.com/int/gb/ FLIGHT AY1891, FLIGHT AY1821 ( MAY 30 - AUG 08, Thursdays )

CONDOR ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΝΑΧΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ www.condor.com

CONDOR ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΟΝΑΧΟ, DUSSELDORF, από Μάιο ως Οκτ

Πτήσεις CHARTER Σκιάθος Αυστρία, Σκιάθος Ιταλία, Σκιάθος Ολλανδία, Σκιάθος Ηνωμένο Βασίλειο Αγγλία ( United Kingdom), Φινλανδία Ελσίνκι

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΑΥΣΤΡΙΑ (Austria ): Fly from Vienna (VIE) to Skiathos (JSI) with TUIfly www.tuifly.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΙΤΑΛΙΑ: Fly from Venice Marco Polo (VCE) to Skiathos (JSI) with Volotea (volotea.com)

FLIGHTS low cost airline flights to SKIATHOS from ITALY: Fly from Bari (BRI) to Skiathos (JSI) with Volotea (volotea.com)

FLIGHTS low cost airline flights to SKIATHOS from ITALY: Fly from Naples (NAP) to Skiathos (JSI) with Volotea (volotea.com)

FLIGHTS low cost airline flights to SKIATHOS from ITALY: Fly from Torino (TRN) to Skiathos (JSI) with Volotea (volotea.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Fly from Amsterdam (AMS) to Skiathos (JSI) with transavia (www.transavia.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΙΤΑΛΙΑ: Fly from Rome to Skiathos (JSI) with Blu Express (www.blu-express.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ( United Kingdom )

Fly from Birmingham (BHX) to Skiathos (JSI) with TUI (https://www.tui.co.uk/flight/)

Fly from Bristol (BRS) to Skiathos (JSI) with TUI (https://www.tui.co.uk/flight/)

Fly from East Midlands (EMA) to Skiathos (JSI) with TUI (https://www.tui.co.uk/flight/)

Fly from London Gatwick (LGW) to Skiathos (JSI) with TUI (https://www.tui.co.uk/flight/)

Fly from Manchester (MAN) to Skiathos (JSI) with TUI (https://www.tui.co.uk/flight/)

Fly from Newcastle (NCL) to Skiathos (JSI) with TUI (https://www.tui.co.uk/flight/)

travel to Skopelos

ΚΟΝΤΙΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Έπειτα είτε με ανταπόκριση αεροπορική είτε με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο νησί εκμεταλλευόμενοι έτσι μια σύντομη επίσκεψη και σε κάποια από τα παρακάτω αστικά κέντρα για επισκέψεις σε μουσεία και άλλες δραστηριότητες είτε ακόμη ταξιδεύοντας από άλλους ελληνικούς προορισμούς για Σκιάθο.

Εναλλακτικά λοιπόν μπορείτε να μεταβείτε στα αεροδρόμια ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , η ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ (Βόλο), και έπειτα με την τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση ή το ΚΤΕΛ από Άγιο Κωνσταντίνο, Βόλο και Θεσσαλονίκη. (Χρήσιμες πληροφορίες για τα αεροδρόμια στο αριστερό μενού

travel to Skopelos

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ολες οι εταιρείες ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ από/προς ΑΘΗΝΑ :

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ https://www.aia.gr

Croatia Airlines Athens Dubrovnik , Athens Split , Athens Zagreb

travel to Skopelos


Advertisement

Σύνδεσμοι για εταιρείες ΠΤΗΣΕΙΣ CHARTER
  www.skyscanner.net  | www.whichbudget.com

travel to Skopelos

Νέες πτήσεις απο / προς Βόλο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΟΛΟΥ / ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ VOLOS AIRPORT

https://www.volosairport.gr

2019 Για τις πτήσεις του 2019 αναμένουμε τις επίσημες πληροφορίες απο το αεροδρόμιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πτήσεις απο:
  Λονδίνο – Easy Jet, από 01/06, 2 φορές την εβδομάδα.
  Μόναχο – Condor, από 04/05 κάθε Σάββατο
  Ντύσσελντορφ – ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ, Condor, από 04/05 κάθε Σάββατο
  Λονδίνο – Enter Air, από 17/05 κάθε Παρασκευή
  Άμστερνταμ – Transavia, από 26/04 κάθε Παρασκευή
  Παρίσι – Transavia France- Charter του Club Med από 20/04.

Ενώ ίσως να υπάρχουν και πτήσεις απο Τελ Αβιβ. Οι πτήσεις απο Βρυξέλες δεν θα είναι διαθέσιμες.

2018 Πτήσεις από :
 
  ΒΟΛΟΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ Αυστρία Βέλγιο Γερμανία Ελλάδα Ιταλία Ελβετία Ηνωμένο Βασίλειο Γαλλία.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πτήσεις στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου

Ορισμένες απο της Πτήσεις ( δείτε πιο αναλυτικά την ιστοσελίδα του Αεροδρομίου για μια αναλυτικότερη λίστα με τις αεροπορικές και τις ημέρες των πτήσεων.

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Ή ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ.

easyJET
Προορισμός: Λονδίνο (LGW) - Ηνωμένο Βασίλειο.
Άφιξη: 20.50 μμ EZY 8593
Αναχώρηση: 21.35 μμ EZY 8594
Από 27/6/2018 έως 29/8/2018 μόνο κάθε Τετάρτη

Προορισμός: Λονδίνο - Ηνωμένο Βασίλειο.
Άφιξη: 11.20 μμ EZY 8593
Αναχώρηση: 12.00 μμ EZY 8594
Από 30/6/2018 έως 01/09/2018 μόνο κάθε Σάββατο

ΤUS AIRWAYS ( charter flight )
Προορισμός: Τελ Αβίβ (TLV)– Ισραήλ
Άφιξη: 19.35 μμ TUS 81430
Αναχώρηση: 20.35 μμ TUS 81431
Από 16/7/2018 έως 01/10/2018 μόνο κάθε Δευτέρα

Προορισμός: Τελ Αβίβ – Ισραήλ
Άφιξη: 18.15 μμ TUS 81430
Αναχώρηση: 19.00 μμ TUS 81431
Από 20/7/2018 έως 28/9/2018 μόνο κάθε Παρασκευή


  TRANSAVIA
Προορισμός: Άμστερνταμ (AMS) – Ολλανδία
Ενδιάμεση στάση: Κεφαλλονιά
Άφιξη: 09.15 πμ TRA 563
Αναχώρηση: 09.55 πμ TRA 563
Από 27/4/2018 έως 29/6/2018 & 07/9/2018 -5/10/2018 μόνο κάθε Παρασκευή

Προορισμός: Άμστερνταμ (AMS)– Ολλανδία
Ενδιάμεση στάση: Κεφαλλονιά
Άφιξη: 08.40 μμ TRA 563
Αναχώρηση: 09.20 μμ TRA 563
Από 06/7/2018 - 31/8/2018 μόνο κάθε Παρασκευή


  CONDOR
Προορισμός: Μόναχο (MUC) – Γερμανία
Άφιξη: 12.55 μμ DE 1786
Αναχώρηση: 13.55 μμ DE 1787
Από 28/4/2018 έως 27/10/2018 μόνο κάθε Σάββατο


  AUSTRIAN
Προορισμός: Βιέννη (VIE) – Αυστρία
Άφιξη: 20.20 μμ AUA 9023
Αναχώρηση: 21.00 μμ AUA 9024
Από 16/6/2018 έως 22/9/2018 μόνο κάθε Σάββατο


  TUI FLY BELGIUM
Προορισμός: Βρυξέλλες (BRU) – Βέλγιο
Ενδιάμεση στάση: Καβάλα
Άφιξη: 10.00 πμ ΤΒ 3091
Αναχώρηση: 10.45 πμΤΒ 3092
Από 09/5/2018 έως 10/10/2018 μόνο κάθε Τετάρτη

  Προορισμός: Βρυξέλλες – Βέλγιο
Άφιξη: 09.55 πμ ΤΒ 6735
Αναχώρηση: 10.40 πμ ΤΒ 6736
Από 28/5/2017 έως 13/10/2018 μόνο κάθε Σάββατο


  enter air (charter flight )
Προορισμός: Λονδίνο (LGW)– Ηνωμένο Βασίλειο
Ενδιάμεση στάση: Σκιάθος 
Άφιξη: 17.00 μμ ΕΝΤ 0443
Αναχώρηση: 18.30 μμ ΕΝΤ 0443
Από 25/5/2018 έως 19/10/2018 μόνο κάθε Παρασκευή


  TRANSAVIA FRANCE (charter flight )
Προορισμός: Παρίσι (ORY) – Γαλλία
Άφιξη: 18.45 μμ TVF 1052
Αναχώρηση: 19.25 μμ TVF 1053
Από 14/4/2018 έως 29/9/2018 μόνο κάθε Σάββατο

travel to Skopelos

ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Ελλάδα (και εξωτερικά) προς Θεσσαλονίκη, Απευθείας πτήσεις από Ελλάδα αεροπορικά εισιτήρια προς Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να δείτε όλες τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν απο προς Θεσσαλονίκη και αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης

 

       
www.aegeanair.com          

www.olympicair.com
     

     
www.ryanair.com
     

Άλλες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις για Θεσσαλονίκη ( ασφαλώς θα υπάρχουν περισσότερες εταιρείες )


  www.ryanair.com | www.turkishairlines.com | www.lufthansa.com | airberlin.com | klm.com | alitalia.com | brusellsair.com |swisair.com | germanwings.com | austrianair.com | jat.com | cyprusair.com | britishairways.com | delta.com | flytap.com | tarom.ro | blueair.com | krasair.net/ | smartwings.com | condor.com
  www.airzena.com/ |www.airfrance.com | www.easyjet.com