Skopelos Tours ( Σκόπελος Tours Λεωφορείο Εκδρομές )

Εμφανίζονται σε μορφή slideshow οι πρώτες 7 φωτογραφίες. Για να δείτε και τις επόμενες επιλέξτε απο κάτω. Αν δεν βλέπετε καμία φωτογραφία πατήστε το reload

Skopelos Tours ( Σκόπελος Tours Εκδρομές με Λεωφορείο Αη Γιάννη στο Καστρί, παραλία Περιβολιού και Αγγελέτου, Μοναστήρια, Ελαιοτριβείο )

Καλως ήρθατε στο Skopelos Tours

Το τουριστικό γραφείο «skopelos tours» εδρεύει στη χώρα της Σκοπέλου και απέχει 50μ. από το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Οι κύριες δραστηριότητες του είναι οι μονοήμερες εκδρομές με λεωφορεία και τουριστικά σκάφη, οι ενοικιάσεις οχημάτων και η έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με πακέτα μονοήμερων εκδρομών, παρέχοντας σύγχρονα λεωφορεία και έμπειρο προσωπικό, με σκοπό να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού, αλλά και τουριστικά σκάφη για να γνωρίσετε και τα υπόλοιπα νησιά Β. Σποράδων, τη Σκιάθο και την Αλόννησο, με το φημισμένο Θαλάσσιο πάρκο της.

Επιπλέον, παρέχουμε ενοικιάσεις οχημάτων όπως αυτοκίνητα, μηχανές, γουρούνες και ποδήλατα, καθώς και σκάφη αναψυχής για τη δική σας ιδιωτική απόλαυση των διακοπών σας. Τέλος, παρέχουμε τη δυνατότητα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Kαλέστε μας στο +302424022900 ή +306946277250 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση info@skopelosbustours.eu.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά, με περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές και τις υπηρεσίες μας, στις νέες γραφειακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο κέντρο της Σκοπέλου.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Εκδρομή 1 «Ο γύρος του νησιού»

Το τουριστικό γραφείο <

> διοργανώνει καθημερινά εκδρομές με σύγχρονα και πολυτελή λεωφορεία πραγματοποιώντας το γύρο του νησιού, ακολουθώντας μια εναλλακτική διαδρομή μέσα από το καταπράσινο βουνό, με αφετηρία τη χώρα της Σκοπέλου και ενδιάμεσες στάσεις για να απολαύσετε τα φυσικά τοπία από ψηλά, όπως η περίφημη καρδιά του Πανόρμου. Στη διαδρομή μας, συναντάμε επίσης το αρχαίο εκκλησάκι όπου διέμενε ο Προστάτης του νησιού Άγιος Ρηγίνος , στη κορυφή του λόφου της περιοχής Πλατανάκια, καθώς επίσης και την ‘’κρύα βρύση’’ στην περιοχή Καρυά. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το χωριό Έλιος, όπου βρίσκεται η βραβευμένη παραλία Χόβολο κάνοντας στάση τριών ωρών για κολύμπι.

Τελικός προορισμός είναι το περίφημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί με τα διακόσια σκαλοπάτια, όπου έχετε την δυνατότητα με μια σαραντάλεπτη στάση να επισκεφθείτε το Ναό και να αντικρίσετε τη θέα από ψηλά, απολαμβάνοντας τα μέρη που γυρίστηκε η διάσημη Χολιγουντιανή ταινία ‘’Mama Mia’’, και με μια ακόμη μικρή στάση να ξεναγηθείτε στους χώρους του ελαιοτριβείου της Γλώσσας.

Η περιήγηση ξεκινά στις 12:30 από τη Σκόπελο και τελειώνει στις 19:30.

Η διαδρομή από και προς Σκόπελο διαρκεί μία ώρα όπου θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του νησιού από την ξεναγό μας, η οποία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση!

Το λεωφορείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condition, ειδικές μεμβράνες προστασίας από τον ήλιο, ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρες και φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο +302424022900 ή +30 6946277250 ή στείλτε μας email στο info@skopelosbustours.eu

Τιμή Εκδρομής: 25 Ευρώ το άτομο


Εκδρομή 2 «Η Βόρεια Πλευρά του Νησιού»

Το τουριστικό γραφείο <

> πραγματοποιεί καθημερινά εκδρομές με σύγχρονα και πολυτελή λεωφορεία από τη Χώρα της Σκοπέλου προς τη Βόρεια πλευρά του νησιού, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν τις ενδιάμεσες περιοχές με τις μαγευτικές παραλίες θαυμάζοντας το καταπράσινο τοπίο.

Τελικοί προορισμοί είναι το περίφημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί με τα διακόσια σκαλοπάτια, όπου έχετε την δυνατότητα με μια σαραντάλεπτη στάση να επισκεφθείτε το Ναό και να αντικρίσετε τη θέα από ψηλά, απολαμβάνοντας τα μέρη που γυρίστηκε η διάσημη Χολιγουντιανή ταινία ‘’Mama Mia’’, όπως επίσης και η παραλία ‘’Περιβολιού’’, με τρεις ώρες στάση, όπου μπορείτε να χαρείτε το μπάνιο σας στα γαλαζοπράσινα νερά της καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη, παρέχοντας ομπρελοκαθίσματα και μια σύγχρονη καντίνα με όλες τις ανέσεις.

Τέλος έχετε την ευκαιρία, με μια ενδιάμεση ολιγόλεπτη στάση, να δείτε από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα μοναστήρια του νησιού τους ‘’Αγίους Ταξιάρχες’’ και με μια ακόμη μικρή στάση να ξεναγηθείτε στους χώρους του ελαιοτριβείου της Γλώσσας.

Η περιήγηση ξεκινά στις 08:30 από τη Σκόπελο προς Άγιο Ιωάννη και Περιβολιού και τελειώνει στις 15:30.

Η διαδρομή από και προς Σκόπελο διαρκεί μία ώρα όπου θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του νησιού από την ξεναγό μας, η οποία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση!

Το λεωφορείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condition, ειδικές μεμβράνες προστασίας από τον ήλιο, ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρες και φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τιμή Εκδρομής: 20 Ευρώ το άτομο

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ!
Τηλέφωνα

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Γιάννης Καρβέλης
  • Σκόπελος
  • 37003
  • info@skopelosbustours.eu
  • Χειμερινή Λειτουργία: οχι
  • Λειτουργία Πάσχα: ναι