ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ :: Ασκληπιείο Σποράδων Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Σποράδων

Ασκληπιείο Σποράδων Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Σποράδων

Εμφανίζονται σε μορφή slideshow οι πρώτες 7 φωτογραφίες. Για να δείτε και τις επόμενες επιλέξτε απο κάτω. Αν δεν βλέπετε καμία φωτογραφία πατήστε το reload

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ. Ιδιωτικό Πολυϊατρείο και Διαγνωστικό κέντρο στην Σκόπελο με εξειδικευμένες Ιατρικές Υπηρεσίες και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

Το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ είναι μια πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με ανταπόκριση 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, εξυπηρετώντας τόσο τους μόνιμους κατοίκους του νησιού αλλά και τους επισκέπτες που επιλέγουν το όμορφο νησί της Σκοπέλου για τις διακοπές τους. Έχει άριστους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ έχετε τη σιγουριά ότι θα απολαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα, όποτε χρειαστεί να επισκεφτείτε γιατρό, να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις, ή να αντιμετωπιστεί ένα επείγον περιστατικό. Ακόμη και στα πλέον απαιτητικά περιστατικά τα οποία χρήζουν άμεσης διακομιδής το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ έχει την λύση, εφόσον φροντίζει για την αεροδιακομιδή του ασθενούς από το ελικοδρόμιο της Σκοπέλου, ώστε μέσα σε μία ώρα περίπου να βρίσκεται σε Νοσοκομειακό περιβάλλον υψηλού επιπέδου και να λάβει την φροντίδα που χρειάζεται, φυσικά πάντοτε με αίσθημα υψηλής επαγγελματικής ευθύνης, σεβασμό, αξιοπρέπεια και εχεμύθεια.

Επιπλέον το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ μέσω του δικτύου συνεργασιών του με Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρίες και Ταξιδιωτικές Ασφάλειες των αλλοδαπών τουριστών, δίνει την δυνατότητα της άμεσης περίθαλψης χωρίς να χρεώνεται ο ασθενής που έχει ασφαλιστική κάλυψη.

Για οποιοδήποτε θέμα υγείας,  θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε απαντώντας στο τηλ.+302424024500

Πρόγραμμα Ειδικών Ιατρών

Ώρες λειτουργίας

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ώρες λειτουργίας: Θερινό ωράριο σε ισχύ από 15-05-2018 έως 15-09-2018: Καθημερινά  08:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.

Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο στο τηλ. +302424024500

Πραγματοποιούνται και επισκέψεις κατ’ οίκον σε Γλώσσα, Ελιος Νεο Κλήμα και Σκόπελο.

 Ασκληπιείο Σποράδων Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Σποράδων

Τηλέφωνα

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Ασκληπιείο Σποράδων
  • Περιφερειακός Σκοπέλου, Σκόπελος 37 003, ΕΛΛΑΔΑ
  • 37003
  • info@asclepiosdiagnosis.com
  • ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 08:00 ~ 21:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΙΣΧΥΣ ΑΠΟ 15/05/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 15/09/2018)
  • Χειμερινή Λειτουργία: ναι
  • Λειτουργία Πάσχα: ναι