ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ :: Αννα Εστιατόριο ( Annas Restaurant )

Αννα Εστιατόριο ( Annas Restaurant )

Εμφανίζονται σε μορφή slideshow οι πρώτες 7 φωτογραφίες. Για να δείτε και τις επόμενες επιλέξτε απο κάτω. Αν δεν βλέπετε καμία φωτογραφία πατήστε το reload

Το εστιατόριο της Άννας ( Anna’s Restaurant Skopelos ΣΚΟΠΕΛΟΣ ), Παλαιά Χώρα Σκοπέλου, κάθε μέρα απο 19:00 έως 00:30. Το εστιατόριο της Άννας ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2004.

Με μεράκι και φαντασία καταφέρνει να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες προσφέροντας γεύσεις που είναι εμπνευσμένες από την αρχαιοελληνική μέχρι την διαδεδομένη μεσογειακή κουζίνα.

Η Άννα Αϊβάζογλου με πολυετή πείρα στο χώρο της εστίασης, αλλά και με γνώσεις που απέκτησε από την διαμονή της για πολλά χρόνια στη Γαλλία κατάφερε να εξελίξει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με στοιχεία πολίτικης και αρμένικης, που προέρχονται από τις καταβολές της.

Η εξέλιξη αυτή όμως βασίστηκε στον τρόπο με τον οποίο τρέφονταν οι αρχαίοι Έλληνες με αποτέλεσμα να καταφέρει να προσφέρει γεύσεις καθαρές και σχεδόν ιαματικές.

Ο χώρος που έχει επιλέξει να προσφέρει τις συνταγές της, από το 2004, συνάδει απόλυτα με το είδος της κουζίνας που υπηρετεί.

Πρόκειται για έναν θαυμάσιο κήπο, στην παλιά χώρα της Σκοπέλου, που ο επισκέπτης καθ’ οδόν προς το εστιατόριο απολαμβάνει την σπουδαία αρχιτεκτονική και την ηρεμία των πέτρινων μονοπατιών.

Ο πελάτης θα μπορέσει να συνοδεύσει το φαγητό του με επιλεγμένα ελληνικά κρασιά και να χαλαρώσει ακούγοντας ζωντανή μουσική. Επίσης θα νοιώσει άνετα με την εξυπηρέτηση που είναι ζεστή και διακριτική.

Σκοπός του εστιατορίου είναι η συνολική προσφορά προς τον άνθρωπο.

Restaurant

της Άννας

Με σεβασμό στην ποιότητα

για το Ευ Ζην

 Αννα Εστιατόριο ( Annas Restaurant )

Τηλέφωνα

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Anna's Restaurant Skopelos
  • ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
  • 37003
  • annasrestaurant2004@gmail.com
  • Χειμερινή Λειτουργία: ναι
  • Λειτουργία Πάσχα: ναι