Συντομη Πλοήγηση

Mε αεροπλάνο

Mε αεροπλάνο

  • ΒΟΛΟΣ,ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΠΗΛΙΟ, ΑΥΣΤΡΙΑ ( ΒΙΕΝΝΗ ), ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ( ΛΟΝΔΙΝΟ ), ΓΑΛΛΙΑ ( ΠΑΡΙΣΙ ) , ΙΤΑΛΙΑ ( ΜΙΛΑΝΟ), ΟΛΛΑΝΔΙΑ ( ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ),ΒΕΛΓΙΟ
  • Volos airport VOL Αεροδρόμιο Βόλου ( Νέας Αγχιάλου ) Air Berlin, Ryanair, Austrian, Transavia, Monarh, Transacia France, Niki, Small Planet

Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Αλλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα κοντινά αεροδρόμια όταν βέβαια υπάρχει ανταπόκριση με κάποιο πλοίο από προς Σκόπελο . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ με τα πλοία και αν είναι βραδινή άφιξη στη Σκιάθο ή Βόλο είναι ακόμη και αδύνατη η μετάβαση την ίδια ημέρα (πρέπει να μεσολαβήσει διανυκτέρευση με την ανάλογη ταλαιπωρία) Αλλα σίγουρα θα εξυπηρετήσει πιθανή μετάβαση σας στο νησί τουλάχιστον για τις επιστροφές προς Αθήνα. Καλό είναι να ελέγξετε μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ακτοπλοϊκά.

Το γειτονικό νησί η Σκιάθος συνδέεται μέσω του Αεροδρομίου της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ JSI με απευθείας πτήσεις με Αθήνα ( ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ ) . Οι πτήσεις από Αθήνα είναι καθημερινές ( 1-2 πτήσεις ) από το Πάσχα ως το Φθινόπωρο και με συχνότητα 2 με 3 φορές την εβδομάδα τον χειμώνα.

Επίσης στη Σκιάθο έρχονται απευθείας (ή με ενδιάμεσες στάσεις) δεκάδες πτήσεις CHARTER ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Το αεροδρόμιο είναι πολύ κοντά στη χώρα και το λιμάνι της Σκιάθου, απέχει μόλις 5 λεπτά με ταξί και εκτός της Σκιάθου εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα νησιά των βορείων Σποράδων τη Σκόπελο και την Αλόννησο τα οποία δεν διαθέτουν αεροδρόμιο.

Στο σημείο αυτό θα σας παρουσιάσουμε χρήσιμες πληροφορίες όχι μόνο για το Αεροδρόμιο της Σκιάθου αλλά και για άλλα κεντρικά Αεροδρόμια που είναι προσβάσιμα από το νησί μέσω συγκοινωνιών και που αρκετοί επισκέπτες των νησιών επιλέγουν για το ταξίδι τους .

travel to Skopelos

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε:

Πως θα φτάσετε στη Σκιάθο με αεροπλάνο

Πτήσεις Απο Αθήνα  για Σκιάθο ATH - JSI

Πτήσεις απο Σκιάθο για Εξωτερικό

Κοντινά Εναλλακτικά Αεροδρόμια

Ολες οι Αεροπορικές εταιρείες που πετούν στην Αθήνα ATH

Σύνδεσμοι για πτήσεις Charter

Πτήσεις απο / προς Αεροδρόμιο Βόλου VOL

Πτήσεις απο / προς Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης SKG

Στο μενού αριστερά στο Πληροφορίες θα βρείτε και πληροφορίες για τα Αεροδρόμια

travel to Skopelos


Advertisement

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Η Σκιάθος διαθέτει Διεθνές Αεροδρόμιο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ JSI, εκτελούνται πτήσεις από προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη . Επίσης στη Σκιάθο έρχονται απευθείας (ή με ενδιάμεσες στάσεις συνήθως μέσω Βόλου Αγχίαλος) δεκάδες πτήσεις CHARTER ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Το αεροδρόμιο είναι πολύ κοντά στη χώρα και το λιμάνι της Σκιάθου, απέχει μόλις 5 λεπτά με ταξί και εκτός της Σκιάθου εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα νησιά των βορείων Σποράδων τη Σκόπελο και την Αλόννησο τα οποία δεν διαθέτουν αεροδρόμιο.

Στο σημείο αυτό θα σας παρουσιάσουμε χρήσιμες πληροφορίες όχι μόνο για το Αεροδρόμιο της Σκιάθου αλλά και για άλλα κεντρικά Αεροδρόμια που είναι προσβάσιμα από το νησί μέσω συγκοινωνιών και που αρκετοί επισκέπτες των νησιών επιλέγουν για το ταξίδι τους .

travel to Skopelos

ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ JSI

Απο Αθήνα Καθημερινά ( 1 και 2 πτήσεις ) απο Μάρτιο ως Οκτώβριο και τον χειμώνα 2 με 3 φορές την εβδομάδα ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ A37080 και ΠΤΗΣΗ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ A37081 Επίσης πτήσεις απο προς Αθήνα εκτελεί και η Sky Express.

Επιπρόσθετα το καλοκαίρι διαθέσιμες πτήσεις charter απο Καβάλα ( Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος KVA ) για Σκιάθο (JSI) με την flythomascook (flythomascook.com) και απο Βόλο (VOL) για Σκιάθο (JSI) με την flythomascook (flythomascook.com)

Olympic Air ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ ( Θυγατρική της Aegean Air )http://www.olympicair.com ή στην Aegean Air http://www.aegeanair.com

Sky Express ΑΘΗΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΘΗΝΑ) http://www.skyexpress.gr

Για ταξιδιώτες που επιθυμούν να φτάσουν μέσω Σκιάθου στα νησιά Σκόπελο και Αλόννησο (τα οποία δεν έχουν αεροδρόμιο), να γνωρίζουν ότι ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Σκιάθο για Σκόπελο και Αλόννησο είναι πάντα διαθέσιμα οπότε μην σας απασχολεί αν θα υπάρχει διαθεσιμότητα ή όχι, (την μοναδική ημέρα που θέλει προσοχή και καλό θα ήταν να έχετε κλείσει εγκαίρως τα εισιτήρια σας είναι οι επιστροφές με το πρωινό δρομολόγιο με το καταμαράν από Σκόπελο και Αλόννησο για Σκιάθο τις Παρασκευές την υψηλή περίοδο καθώς έχει παρατηρηθεί πολλές φορές πληρότητα 100%).

Δυστυχώς όμως αρκετές φορές τα δρομολόγια πλοίων προς τα υπόλοιπα νησιά των Σποράδων είναι πιθανό να μην είναι συγχρονισμένα με τις πτήσεις από Σκιάθο οπότε θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τα δρομολόγια ανά ημέρα.

travel to Skopelos

ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΣΚΙΑΘΟ , ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

BRITISH AIRWAYS www.britishairways.com ΛΟΝΔΙΝΟ ( LONDON CITY ) ΠΡΟΣ ΣΚΙΑΘΟ τρείς φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Τρίτη και Τετάρτη απο 26 Ιουνίου μέχρι και Σεπτέμβρη 2017.

AIR BERLIN www.airberlin.com

AIR BERLIN ΠΤΗΣΕΙΣ : Από / Προς Σκιάθο ΑΥΣΤΡΙΑ: ΒΙΕΝΝΗ | Απο / Προς Σκιάθο ΕΛΒΕΤΙΑ: ΖΥΡΙΧΗ | Από / Προς Σκιάθο ΓΕΡΜΑΝΙΑ: BERLIN DUSSELDORF FRANKFURT HAMBURG HANOVER MUNICH NUREMBERG ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ντίσελντορφ Φρανκφούρτη Αμβούργο Ανόβερο Μόναχο Νυρεμβέργη

LAUDA AIR www.laudaair.com LAUDA ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΒΙΕΝΗ

CONDOR ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΝΑΧΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ www.condor.com

CONDOR ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΟΝΑΧΟ , από Μάιο ως Οκτ

Πτήσεις CHARTER Σκιάθος Αυστρία, Σκιάθος Ιταλία, Σκιάθος Ολλανδία, Σκιάθος Ηνωμένο Βασίλειο Αγγλία ( United Kingdom), Νορβηγία Οσλο

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΑΥΣΤΡΙΑ (Austria ): Fly from Vienna (VIE) to Skiathos (JSI) with TUIfly www.tuifly.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΙΤΑΛΙΑ: Fly from Venice Marco Polo (VCE) to Skiathos (JSI) with Volotea (volotea.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Fly from Amsterdam (AMS) to Skiathos (JSI) with transavia (www.transavia.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΙΤΑΛΙΑ: Fly from Rome to Skiathos (JSI) with Blu Express (www.blu-express.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Fly from Oslo to Skiathos (JSI) with Norwegian air (www.norwegian.com)

ΠΤΗΣΕΙΣ low cost airline flights προς ΣΚΙΑΘΟΣ απο ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ( United Kingdom )

Fly from Birmingham (BHX) to Skiathos (JSI) with Thomsonfly.com (thomsonfly.com), with flythomascook (flythomascook.com)

Fly from Bristol (BRS) to Skiathos (JSI) with flythomascook (flythomascook.com)

Fly from East Midlands (EMA) to Skiathos (JSI) with Thomsonfly.com (thomsonfly.com) , with flythomascook (flythomascook.com)

Fly from London Gatwick (LGW) to Skiathos (JSI) with Thomsonfly.com (thomsonfly.com) , with Avro (charter) (www.avro.co.uk) with Monarch (monarch.co.uk) , with flythomascook (flythomascook.com)

Fly from Manchester (MAN) to Skiathos (JSI) with Avro (charter) (www.avro.co.uk) with Monarch (monarch.co.uk)), with Thomsonfly.com (thomsonfly.com), with flythomascook (flythomascook.com)

Fly from Newcastle (NCL) to Skiathos (JSI) with Thomsonfly.com (thomsonfly.com), with flythomascook (flythomascook.com)

travel to Skopelos

ΚΟΝΤΙΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Έπειτα είτε με ανταπόκριση αεροπορική είτε με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο νησί εκμεταλλευόμενοι έτσι μια σύντομη επίσκεψη και σε κάποια από τα παρακάτω αστικά κέντρα για επισκέψεις σε μουσεία και άλλες δραστηριότητες είτε ακόμη ταξιδεύοντας από άλλους ελληνικούς προορισμούς για Σκιάθο.

Εναλλακτικά λοιπόν μπορείτε να μεταβείτε στα αεροδρόμια ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , η ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ (Βόλο), και έπειτα με την τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση ή το ΚΤΕΛ από Άγιο Κωνσταντίνο, Βόλο και Θεσσαλονίκη. (Χρήσιμες πληροφορίες για τα αεροδρόμια στο αριστερό μενού

travel to Skopelos

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ολες οι εταιρείες ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ από/προς ΑΘΗΝΑ :

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ http://www.aia.gr

Croatia Airlines Athens Dubrovnik , Athens Split , Athens Zagreb

travel to Skopelos


Advertisement

Σύνδεσμοι για εταιρείες ΠΤΗΣΕΙΣ CHARTER
  www.skyscanner.net | www.cheapflights.co.uk | www.justtheflight.co.uk | www.lastminute.com | www.westernair.co.uk | www.bargainholidays.com | www.flythomascook.com | www.flythomascook.com | www.thomsonfly.com | www.whichbudget.com

travel to Skopelos

Νέες πτήσεις απο / προς Βόλο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΟΛΟΥ / ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ VOLOS AIRPORT

http://www.volosairport.gr

Πτήσεις από:)
 
  ΒΟΛΟΣ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ Αυστρία Βέλγιο Γερμανία Ελλάδα Ιταλία Ελβετία Ηνωμένο Βασίλειο Γαλλία.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πτήσεις στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου

Νεες πτήσεις με την Condor απο Φρανκφούρτη και Μόναχο προς και από τον Βόλο condor.com

Ορισμένες απο της Πτήσεις ( δείτε πιο αναλυτικά την ιστοσελίδα του Αεροδρομίου για μια αναλυτικότερη λίστα με τις αεροπορικές και τις ημέρες των πτήσεων πχ πετούν ακόμη η Transavia για Παρίσι, Υπάρχουν πτήσεις για Πράγα και Γενεύη.


  List of low cost airline flights to Volos from Austria:
  Fly from Vienna (VIE) to Volos (VOL) with AUSTRIAN AIRLINES
  Fly from Vienna (VIE) to Volos (VOL) with FLYNIKI
 
  List of low cost airline flights to Volos from Amsterdam:
  Fly from Amsterdam (AMS) to Volos (VOL) with Transavia ( Charter, via Kefallonia )
 
  List of low cost airline flights to Volos from Germany:
 
  List of low cost airline flights to Volos from Greece:
 
  List of low cost airline flights to Volos from France:
  Fly from Paris (ORY) to Volos (VOL) with TRANSAVIA FRANCE ( Charter )

List of low cost airline flights to Volos from Italy:
 
  List of low cost airline flights to Volos from Switzerland:
  Fly from Geneva (GVA) to Volos (VOL) with HOP ( Charter )
 
  List of low cost airline flights to Volos from United Kingdom:
 
Fly from London (LGW) to Volos (VOL) with MONARCH ( Charter )
  Fly from Manchester (MAN) to Volos (VOL) with ENTER air ( Charter )
  Fly from London (LGW) to Volos (VOL) with SMALL PLANET ( Charter )

Πτήσεις εσωτερικού από Ηράκλειο Κρήτης προς Βόλο και από το Βόλο προς το Ηράκλειο Κρήτης. Οι πτήσεις θα εκτελούνται  από τις  2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2015 με  2 δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη με ώρα άφιξης 14:00 στην Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 14:30 για Ηράκλειο και κάθε Σάββατο με ώρα άφιξης 18:30 στην Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 19:00 για Ηράκλειο. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος ΑΤR42 46 θέσεων. Sky Express

travel to Skopelos

ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Ελλάδα (και εξωτερικά) προς Θεσσαλονίκη, Απευθείας πτήσεις από Ελλάδα αεροπορικά εισιτήρια προς Θεσσαλονίκη

       
www.aegeanair.com            

www.olympicair.com
     

     
www.ryanair.com
     

Άλλες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις για Θεσσαλονίκη ( ασφαλώς θα υπάρχουν περισσότερες εταιρείες )


  www.ryanair.com | www.turkishairlines.com | www.lufthansa.com | airberlin.com | klm.com | alitalia.com | brusellsair.com |swisair.com | germanwings.com | austrianair.com | jat.com | cyprusair.com | britishairways.com | delta.com | flytap.com | tarom.ro | blueair.com | krasair.net/ | smartwings.com | condor.com
  www.airzena.com/ | flythomascook.com | www.airfrance.com | www.easyjet.com